En bøddel for Tyrkia i Nord Syria

Solkurd mottok denne ubekreftede meldingen i dag. Den er såpass oppsiktsvekkende, grufull og avslørende, at vi velger å offentliggjøre den, til tross for at vi ikke har mulighet til å få den bekreftet.

Oversatt til norsk lyder meldingen:
For to dager siden ble 9 sivile avrettet. En av bødlene er denne mannen kjent som Hatim Abu Shaqra. Han er en tidligere al-Nusra og Ahrar al-Sham kommandant. Han mottok en pris av det tyrkisk-kontrollerte politiet i Afrin for hans arbeid med å sikre okkupasjonen av Afrin. Nå arbeider han sammen med Tyrkia igjen for å gjennomføre flere likvideringer, kriminelle aktiviteter og terror mot folket i Rojava. Han ga orderen om å drepe den kurdisk politikeren Hevrin Khalaf.

Opprinnelig tekst:
Two days ago 9 civilians were executed. One of the executioners was this man known as Hatim Abu Shaqra who is a former al-Nusra and Ahrar al-Sham commander. He received an award from Turkish controlled police in Afrin for his work helping to keep Afrin occupied. Now he’s working hand in hand again with Turkey to impose further executions, crimes and terror on the people of Rojava. He gives the order to kill the Kurdish politician Hevrin Khalaf .