Newroztur til Amed i Tyrkia 21 mars 2020

Oppdatering: Turen er avlyst på grunn av situasjonen med korona-viruset. 

Solidaritet med Kurdistan organiserer en tur til Newroz-feiringen i Amed 21.mars i år også. Vi planlegger også et besøk til Batman eller/og Mardin fra 22 til 23.mars.

Vi har avklart med partiet HDPs hovedkontor i Ankara at det blir organiserte opplegg for delegasjoner til Amed i forbindelse med årets Newroz. Både de og HDPs kontor for Europa er varsla om at vi planlegger å sende en delegasjon. Vi ønsker også å få med parlamentarikere fra Norge for å hilse på den avsatte ordføreren Selcuk Mizrakli.

Turen til Bakur vil ha avreise til Diyarbakir torsdag 19.mars om morgenen. Besøk til Batman og/eller Mardin 22-23.mars. Dvs retur til Norge tirsdag 24.mars. Det vil bli en nærmere avklaring når vi får klarlagt reiseopplegget etter 21.mars.

Vi prøver å få med tolk til reisa etter Amed.

Påmelding helst innen 1.mars til solidaritetmedkurdistan@gmail.com. Det vil bli et forberedelsesmøte i Oslo sannsynligvis mandag 11.mars.

Kontaktperson or turen er Arnljot Ask, elfossen@online.no