NY RAPPORT I FRA SOLKURD VESTFOLD

Den 31. august hadde vi stand i Sandefjord
IMG_0641Vi gleder oss stort til Solkurds neste stands i Vestfold. Disse kommer til å bli holdt i Holmestrand og Teie. Vår førstkommende stand holdes på Fiskebrygga i Holmestrand, Lørdag 7. September. 

Vi satser på å rigge opp standen etter at butikkene har åpnet, m.a.o. ca. kl. 11.

Mest trøkk regner vi med at det blir på ettermiddagen, frem til ca. kl. 19.

I tillegg kommer vi til å gjennomføre en stand en uke senere. Nærmere bestemt på Teie torg, Lørdag 14. September 2019. Det er slike aktiviteter som vil legge grunnlaget for våre forhåpninger om å økeinteressen for Kurdernes sak i Vestfold. 

Håper at vi sees i Holmestrand og Teie.

Vennlig hilsen Lasse Riise

Solidaritet med Kurdistans kontaktperson i Vestfold.