Solidaritetsturer høsten 2017

solkurd bilde
I år tar vi sikte på å arrangere to solidaritetsturer, om interessen er stor nok. En til Nord- Kurdistan (den kurdiske delen av Tyrkia) og en til Sør- Kurdistan (den kurdiske delen av Irak).

Turen til Sør- Kurdistan blir 27.okt (evt. 28. okt.) – 5.nov. Hvis vi får til dette, blir det første gang Solidaritet med Kurdistan arrangerer en tur dit. Det planlegges presidentvalg i Sør-Kurdistan 1. november.

Turen til Nord- Kurdistan har avreise fra Gardermoen til Amed (Diyarbakir) lørdag 14. oktober. Situasjonen i Nord- Kurdistan er stadig aktuell. Vi regner med en tur på 7 – 10 dager, dvs. valgfri hjemreisedato.

Syns du det høres interessant ut? Svar på denne e-posten da vel, gjerne innen 15. september, så får vi en pekepinn på hvor mange som vil være med. Vi kommer til å lage et forberedelsesmøte i Oslo for de som er interesserte / skal reise.

Påmeldingsfrist for begge turene er 25. september. Samme dag arrangerer vi orienteringsmøte for interesserte og de som allerede har meldt seg på. Møtet er i Oslo, men det blir mulig å være med på video over nett.

Møtested: Hausmannsgate 6, i lokalene til Fagforbundet Helse, Sosial og Velferd. Gi oss beskjed om du vil være med på video i forkant av møtet.

Om du er interessert i å bli med på en av turene: Send en e-post til solidaritetmedkurdistan@gmail.com

Vennlig hilsen
Solidaritet med Kurdistan